Tips om hvordan du kan forbedre uteplassen med belysning fra Nordic LED

Utendørsbelysning er ikke bare behjelpelig for å forbedre utseendet på hjemmet ditt, men kan også øke følelsen av trygghet og sikkerhet om natten.

Med den riktige utendørsbelysningen kan du fremheve områder i hagen som du er stolt over, og skremme vekk banditter og tyver med klart lys som fratar dem muligheten til å gjemme seg. Men for at utendørslyset ditt skal være effektivt, må det plasseres på riktig sted, med riktig design.

549kr 439.20kr eks. mva.
-17%
1,899kr 1,519.20kr eks. mva.
+
Ingen på lager
2,229kr 1,783.20kr eks. mva.

Inngangsbelysning – attraktivt og innbydende.

Det er viktig at inngangspartiet til huset ditt et godt opplyst. Et velopplyst inngangsparti virker mer velkomment for besøkende og gjør det enklere å identifisere hvem som besøker deg.

Å holde frontsiden av huset ditt opplyst får det til å virke som at noen er hjemme, og kan forhindre at tyver bryter seg inn for å gjøre innbrudd.

En frontside som er dårlig opplyst vil motvirke at besøkende ønsker å komme og kan til og med få dem til å føle seg ukomfortable. Om du har en veranda eller et takoverheng, bruk innfelt belysning eller en lysenhet som er nær taket.

Ved alle andre innganger til hjemmet ditt kan du simpelthen bruke en vegglanterne installert på samme side som nøkkelhullet på døren befinner seg. Dette vil sørge for at besøkende kan komme og gå, og også sørge for at uønskede personer unngår å nærme seg hjemmet ditt.

Utendørs garasje belysning.

Du burde ha en lanterne eller en enkel lys enhet utenfor garasjen for å gi tilstrekkelig belysning, for økt trygghet og sikkerhet.

Garasjen er også en bra plass å installere bevegelsessensorer på lysene, som skrus på ved solnedgang og av ved soloppgang for å spare energi.

Om garasjen din ligger i et skyggebelagt område ved hjemmet ditt, kan du legge til ekstra lys for å unngå mørke og øke sikkerheten til hjemmet ditt. Vurder å installere spotlights på taket, eller bakkebelysning som peker opp for en mer dramatisk effekt.

Belysning for verandaer, trapper og terrasser.

Når du bruker små lys med lav spenning under trapper, rekkverk eller benker kan du forvandle verandaen og uteplassen til et romantisk område.

Dempet belysning er bedre i disse tilfellene, da de fleste gjester som besøker disse plassene foretrekker et lite belyst område. For et mer unikt utseende, prøv å installer en spotlight i greinene på et stort tre, nær stedet du vil belyse.

Utendørs grill og servering område.

Disse områdene drar best nytte av sterk belysning. Prøv å innstallere en innfelt spotlight på takoverhengen nærmest grillen.

Et annet alternativ er å sette opp lys på rekkverket bak området eller å bruke en bærbar lysenhet for å gi belysning til disse stedene. Med underholdningsområder utendørs, ønsker man helst lys som kan assistere i oppgaver som matlaging og oppsett, men man ønsker også å ha belysningen dempet nok til at gjestene kan slappe av og nyte stemningen.

Med den riktige utendørsbelysningen, kan du øke størrelsen underholdningsplassen din ved å legge til hele for- og bakhagen i området ditt. Arranger fester og aktiviteter vennene dine sent vil glemme, med den perfekte utendørsbelysningen.